Energiekeurplus voorziet het dorpshuis n Visvliet van een energielabel.Energielabel dorpshuis Visvliet

Het dorpshuis in Visvliet is door de Gemeente Zuidhorn aan de Stichting Bartholeshus verkocht. In verband met de verkoop werd het dorpshuis door ons voorzien van een verplicht energielabel. Het Bartholushus is een multifunctioneel centrum uit 1983 dat bestaat uit een bar, kantine, keuken, gemeenschappelijke ruimte en een sportzaal.

Verkoop Bartholeshus Visvliet

Gemeenten willen vanwege de kosten in veel gevallen af van openbare gebouwen zoals multifunctionele centra. Bij het bestuur van het Bartholeshus bestond al sinds de bouw in 1983 de wens om het gebouw in eigen beheer te krijgen. Na stevig onderhandelen over onder meer de prijs werd uiteindelijk overeenstemming bereikt met de gemeente Zuidhorn en eind april werd het dorpshuis officieĆ«l overgedragen bij Notaris Smid.

Over ons

Thermografie Friesland is onderdeel van Energiekeurplus, een onafhankelijk energieadviesbureau voor de particuliere- en zakelijke markt. Wij zijn de partner van woning- en gebouweigenaren, aannemers en verzekeringsmaatschappijen. Energiekeurplus is specialist in energiebesparing, thermografie – ITC Level 3 gecertificeerd – & blowerdoor. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.