Energieadvies bij een woning in Friesland

Energieadvies

Energieadvies in Friesland op basis van onderzoek met blowerdoor en thermografie

Home » Energieadvies

Energieadvies

De energielasten van bedrijven, kantoren, scholen en van woningeigenaren zijn al decennialang gestegen. Maar als gevolg van de Russische agressie in de Oekraïne zijn de kosten van energie nu helemaal door het dak gegaan. Bovendien verwachten experts dat we ook in de toekomst zullen moeten wennen aan veel hogere energiekosten. Een goed energieadvies is dan ook zeker geen overbodige luxe.

Energieadvies woning

Een energieadvies laten wij precies zien welke energiebesparende maatregelen bij jou thuis het meest rendabel zijn. Wij geven energieadvies op basis van een onderzoek met blowerdoor, thermografie en kunstmatige rook. Zo brengen wij alle warmtelekken haarscherp in beeld. Vervolgens geven we advies over verbetermaatregelen in de vorm van een prioriteitenlijst. Bovendien geven wij tips over materialen die kunnen worden gebruikt om problemen te verhelpen. Ons energieadvies is daarom zeer geschikt als uitgangspunt voor een stappenplan voor energiebesparing.

Energieadvies bedrijf

Wij laten precies zien welke maatregelen in een bedrijfsgebouw het meest rendabel zijn. We geven advies op basis van een praktijkgericht thermografisch onderzoek van de thermische schil en de klimaatinstallaties in een bedrijfsgebouw. In een bijzonder helder adviesrapport laten wij zien waar onnodig energie verloren gaat. Bovendien bevat ons advies een lijst met verbetermaatregelen in de vorm van een prioriteitenlijst. Zodat verbetermogelijkheden en eventuele gebreken vervolgens gericht kunnen worden aangepakt.

Voorbeelden van energieadvies in Friesland

Energiebesparing

In een helder adviesrapport geeft Thermografie Friesland diverse mogelijkheden om de kosten van je energieverbruik drastisch te verlagen. Uit onze ervaring blijkt dat een energiebesparing van 30 tot wel 70 procent vaak haalbaar is, waardoor de kosten van een advies zich tegenwoordig wel heel snel weer terug verdienen.

Over ons

Thermografie Friesland is een onafhankelijk energieadviesbureau voor de particuliere- en professionele markt. Wij zijn expert in energiebesparing en thermografie – ITC Level 3 gecertificeerd – en blowerdoortest. We zijn de partner van woningeigenaren, bedrijven, instellingen en verzekeringsmaatschappijen in Groningen, Friesland en Drenthe.