Energielabel winkel EmmenEnergielabel winkel Emmen

Deze voormalige winkel van de failliete winkelketen Schoenenreus heeft enige tijd leeg gestaan, maar het krijgt binnenkort een nieuwe huurder. Vandaar dat het winkelpand aan de Hoofdstraat in Emmen een verplicht energielabel utiliteit voorzien moest worden door Energiekeurplus. 

Verplicht energielabel utiliteit

Wil je een binnenkort ook een winkel, kantoor, horecagelegenheid of een ander bedrijfspand te koop of te huur aanbieden? Vraag dan op tijd een verplicht energielabel utiliteit aan bij Energiekeurplus en voorkom zo dat je een bestuurlijke boete ontvangt. De boete op het ontbreken van een verplicht energielabel voor een bedrijfspand kan oplopen tot maar liefst €20.250!

Over ons

Thermografie Friesland is onderdeel van Energiekeurplus, een onafhankelijk energieadviesbureau voor de particuliere- en zakelijke markt. Wij zijn de partner van woning- en gebouweigenaren, aannemers en verzekeringsmaatschappijen. Energiekeurplus is specialist in energiebesparing, thermografie – ITC Level 3 gecertificeerd – & blowerdoor. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.