thermografie woonzorgcentrum Erasmusheem in Haren.Thermografie Erasmusheem Haren

Energiekeurplus voerde een thermografie inspectie uit bij het hoofdgebouw van het voormalige woonzorgcentrum Erasmusheem in Haren. Het thermografisch onderzoek maakt deel uit van een bredere duurszaamheidsstudie in opdracht van Woonzorg Nederland. Het doel van het onderzoek is de mogelijkheden ter verbetering van de energieprestatie van het gebouw bij een renovatie in kaart te brengen.

Erasmusheem Haren

Het voormalige hoofdgebouw van het woonzorgcentrum ligt aan de rand van het natuurpark Sassenhein. Het gebouw, dat werd gebouwd in 1981 wordt momenteel verhuurd aan Carex die er tijdelijk jongeren onderbrengt. Zij betalen een lage huur, als tegenprestatie onderhouden zij ondermeer het gemeenschappelijk groen in de omgeving.

Over ons

Thermografie Friesland is onderdeel van Energiekeurplus, een onafhankelijk energieadviesbureau voor de particuliere- en zakelijke markt. Wij zijn de partner van woning- en gebouweigenaren, aannemers en verzekeringsmaatschappijen. Energiekeurplus is specialist in energiebesparing, thermografie – ITC Level 3 gecertificeerd – & blowerdoortest. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.