Energieadvies Assen

Energieadvies Assen

Energieadvies Assen

Dhr. Jannes Kruims uit Assen heeft door Energiekeurplus een uitgebreid energieadvies voor zijn woning laten opstellen. Hij kon als inwoner van de gemeente Assen gebruik maken van een Kortingsbon van €250 waardoor het energieadvies voor hem helemaal gratis was.

Jannes Kruims heeft zijn woning in Assen laten isoleren via Energiekeurplus en is aangenaam verrast over het resultaat.

Dankzij Energiekeurplus hoef ik de verwarming nauwelijks meer aan te zetten! Dit had ik al jaren eerder moeten laten doen.

Het energieadvies

Het energieadvies gaf aan dat het verstandig zou zijn om de spouwmuur na te isoleren, het laatste enkel glas te vervangen door HR++ en de kruipruimte te isoleren met bodemisolatie. Dit levert namelijk een energiebesparing van ruim 40% op.

Isoleren is energiebesparen

Meneer Kruims was meteen om! Energiekeurplus heeft vervolgens bij een aantal isolatiebedrijven offertes voor hem opgevraagd en de kosten vielen reuze mee. De totale kosten van alle energiebesparende maatregelen kwamen op €3700 en zullen door de flinke besparing al in circa 4 jaar zijn terug verdiend. De isolatie werkzaamheden zijn snel en naar tevredenheid uitgevoerd. Het isoleren van de spouwmuur duurde slechts een dag en het isoleren van de kruipruimte was zelfs al binnen uurtje voor elkaar, netjes opgeruimd en al.

Subsidie energiebesparing Drenthe

Energiekeurplus heeft voor dhr. Kruims uit Assen een subsidie van de provincie Drenthe gereserveerd zodat hij ook nog eens €1000 terugkrijgt. Hierdoor zal hij zijn investering nog sneller terug verdienen.

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk energieadviesbureau voor de particuliere- en zakelijke markt. Wij zijn de partner van woning- en gebouweigenaren, aannemers en overheden. Energiekeurplus is specialist in energiebesparing, energielabel, thermografie & Blowerdoor. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Plaats een reactie