Energieadvies Den Horn

Energieadvies Den Horn

Energieadvies dorpshuis Den Horn

Op verzoek van Vereniging Dorpsbelangen Den Horn maakte Energiekeurplus een uitgebreid energieadvies voor het Dorpshuis van Den Horn. Dit energieadvies dient tegelijk als voorbeeld voor de vele enthousiaste belangstellenden uit Den Horn die thuis aan de slag willen met energiebesparing en het opwekken van duurzame energie met zonnepanelen.

Energieadvies dorpshuis

Uit het energieadvies blijkt dat er in het dorpshuis door het toepassen van energiebesparende maatregelen een flinke energiebesparing kan worden behaald! Er zijn mogelijkheden voor het toepassen van gevelisolatie, zoldervloerisolatie en platdakisolatie.

Verder kunnen er vele kieren worden afgedicht en zou er enkel glas door HR++ glas kunnen worden vervangen. Ook kan er een zuiniger CV ketel worden geplaatst en is er de mogelijkheid voor het plaatsten van een aantal zonnepanelen.

Met het meest uitgebreide maatregelenpakket dat Energiekeurplus samenstelde blijkt het mogelijk om een energiebesparing van maar liefst 59% te behalen. Energiebesparing betekent ook een zeer welkome besparing op de maandelijkse lasten van het dorpshuis.

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk energieadviesbureau voor de particuliere- en zakelijke markt. Wij zijn de partner van woning- en gebouweigenaren, aannemers en overheden. Energiekeurplus is specialist in energiebesparing, energielabel,  thermografie & Blowerdoor. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Plaats een reactie