Subsidie energiebesparing Drenthe

Subsidie energiebesparing Drenthe

Subsidie energiebesparing Drenthe

De provincie Drenthe vindt energiebesparing belangrijk en verstrekt een subsidie van €1000 om dat extra aantrekkelijk maken! Voorwaarde is dat je een energieadvies laat maken en dat je een flinke verbetering tot stand brengt. Energiekeurplus laat in een uitgebreid energieadvies precies zien welke verbeteringen bij jou nodig zijn om deze subsidie te verzilveren.

Stijgende energiekosten

De kosten van energie stijgen elk jaar en maken een steeds groter deel uit van je maandlasten. Een uitgebreid energieadvies (EPA) van Energiekeurplus laat zien waar en hoe je kunt besparen op je energieverbruik. Vaak kun je wel 20 tot 50% besparen op je energierekening!

Energieadvies

Een uitgebreid advies energiebesparing geeft niet alleen aan welke energiebesparende mogelijkheden geschikt zijn voor je huis. Het energieadvies toont eveneens de kosten en terugverdientijden van de energiebesparende maatregelen. Belangrijke informatie, want hoe energiezuiniger je woning, hoe lager je maandelijkse energierekening.

Energielabel

Bij een energieadvies ontvang je een gratis energielabel dat, sinds 1 januari 2008,verplicht is wanneer je je woning wilt verkopen.

Offertes isolatie en energiebesparing

Energiekeurplus kan gratis en geheel vrijblijvend offertes opvragen voor de geadviseerde energiebesparende maatregelen. De uitvoering van energiebesparende maatregelen, zoals isoleren,

het plaatsen van zonnepanelen of het installeren van een zuinige HR ketel valt op dit moment onder het lage BTW tarief van 6%.

Energiezuinige woning, een gewild bezit

Een energiezuinig huis met een groen energielabel is aantrekkelijker voor kopers en huurders en het behaalt hierdoor bij verkoop een hogere verkoopprijs.

Energiekeurplus

Energiekeurplus is jouw partner in energiebesparen, energieadvies, energielabel, thermografie, zonnepanelen en isolatieadvies. Wij werken op afspraak in Groningen, Friesland en Drenthe, dus wanneer het jouw uitkomt!

Plaats een reactie